31 Mart 2009 Salı

hava o kadar güzel ki


Duramıyor Marilyn yerinde. Hava o kadar güzel ki dışarıda olmak istiyor. Yürümek istiyor , deniz kenarında oturmak istiyor, aylaklık yapmak istiyor ama bu ekonomik krizde bir işi olduğundan dolayı şikayetçi olmadan oturuyor , işini yapıyor (pc de takılmıyor değil bu arada :) )
Akşamları saat uygulamasından dolayı işten günışığında ve güzel bir havada çıkıyor olmanın tadını yaşadı dün . Ne güzel dedi artık iş çıkışları eskisi kadar eziyet olmayacak. Bütün gün , bütün ömür işte geçiyormuş hissi yaşanmayacak dedi . günün büyük bir kısmının kendine kalacağını düşündü.
Bugün öğle arasında İstiklal'e gidecek. Kalabalığa karışacak. Sağa sola takılacak (sağdan soldan kastı kitapçı , müzikçi :) yanlış anlaşılmasın :)
gözü pencereden dışarı ilişti yazıyı yazarken , bir çocuğun yüksekçe bir yere tırmanıyor olduğunu gördü bir hızla, düşecek diye içi gitti . Dikkat et dedi içinden. Ama biliyor ki bir şey olacaksa oluyor.
Uyku uyuyamıyor bu sıralar. Uyumak için koyduğunda kafasını yastığa koyun saymaya başlıyor . Koyunların arasındaki çoban sayma diyor onlar benim . Alışveriş merkezinde Brigitte'ın baktığı oyuncaklara sahibinin onlar benim : ) dediği gibi bir sahiplenişle . Kalkıyor iki , üç film seyrediyor ,uykusu gelirde uyur niyetine , gelmiyor . Kahramanlar doğuyor , büyüyor , yaşıyor , ölüyor ama Marilyn'in uykusu gelmiyor :) Böyle gitmeye devam ederse uykuyu sözlüğünden kaldıracak . Bugün konuşası var , gezesi var, eğlenesi var ,yaşayası var,aylaklık edesi var.

1 "yorum yapmam icabetti" diyen.:

Audrey dedi ki...

ne güzel,umarım günün gezerek ,gülerek,eğlenerek geçer!

ha bu arada şu saat olayına bunca dem vuruyorsun ya ,görende seni çok geç işten çıkıyorsun sanır:))

evet malesef,olan oluyor,düşen düşüyor ve kaldırın, kurtarın beni diye çığlıkta atsa olmayınca olmuyor..sesi dağları da çınlatsa duyuramıyor ..

koyunları sayınca uyku gelmez ki zaten..kim uydurdu bunu bilmem..koyun naapsın sana ...akşam 17' den sonra az kahve ve çay..yemekler hafif ,kafa dingin olmalı..işte reçete bu..
iyi uykular!