27 Mart 2009 Cuma

ole ole ole :)))


Şarkılar, ziller, şallar basmış burayı ne güzel . Beni de hafakanlar bastı bir türlü yolunda gitmeyen şeylerden dolayı :) Gel cuma gel şarkısını söyleye söyleye getirdim cumayı. He derseniz ki ne varki cumartesi pazar gelsin diye bekliyorsun bende bilmiyorum :) henüz yapılacak bişey yok.
Endülüse gitmeli raksetmeli evet. 2500 eruo dediğin ne ki panik yok bizde para çok :)) raksedemesekte beynimize ruhumuza endülüsü nakşetmeli. kırmızı ve siyahı birarada kullanılmış gördüğümde kıyafetlerde otomatikman raks gelir aklıma Endülüste raks. Ne güzel yazmıştır Yahya Kemal ne güzel bestelemiştir Munir Nurettin. Briditte günün şarkısını sana gönderiyorum. Madem ki müzik yok madem ki ses yok kapa gözlerini başlasın endülüste raks...
Gözler kamaştıran şala, meftun eden güle,
Her kalbi dolduran zile, her sineden: "Ole!"

3 "yorum yapmam icabetti" diyen.:

Audrey dedi ki...

Gül renkli kor dudaklı
Kömür gözlü sürmeli
Şeytan diyor ki
Sarmalı yüz kere öpmeli

oleyy:) boğa güreşleri nerdeydi sahi..bu kızlarla boğaları buluşturmayı..kırmızı entarileri..ne meydan savaşı olurdu he..:))))))))
sanırım marilyn haşlayacaksın beni:)

Brigitte dedi ki...

Bu kızın en son "no panic, bizde para çok" dediği anı hatırlar mısın, Audrey? :) Hani cüzdanındaki bozuklukları sayıyordu...

Ayrıca beni yollayın dedim, Marilyn. Sen de gel, dediğimi hatırlamıyorum. Dedim mi yoksa? "Götürün, bırakın" demişim. Tamam, yollayın.

Gelmeyin siz.

Audrey dedi ki...

ne beni de götüüür ne sen de gitmeeee:))

hatırlamam mı ,bir zaman dilimizde idi ; no panic,bizde para çok!