15 Nisan 2009 Çarşamba

demiştim ama..


Ağlamam demiştim oysa öylesi filmlere... Babam ve Oğlum’ da tutamadım kendimi... Çokça kaçtım wc’ye kimse görmesin diye gözyaşlarımı…

Etkilenmem hatta izlemem demiştim öyle popüler filmleri... Issız Adam’ı seyredenler kervanına katıldım bende... Özellikle son sahnesinde sarsıldım… Tuhaflaştım…Uzaklaştım…

2 "yorum yapmam icabetti" diyen.:

Brigitte dedi ki...

kimdi o, bir önyargıyı parçalamak, atomu parçalamaktan zordur, diyen? atomu bulan mı? :)

şimdi azizem, bu çağan ırmak, daha önce de söz etmişimdir, iyi çocuk :) nerede ne tür atraksiyonlar yapacağını biliyor. yani ağlamamak mümkün değil. illa bir ağlayacaksın. ben ağladım misal ikisinde de. bir de ulak'ı var bu adamın. o da güzel. onda ağlamadım gerçi :)

zeki adam vesselam. seyirciyi de tanıyor. öyle uzak filmler değil yaptığı.

bi daha da öyle yok herkesin seyrettiğini seyretmem, yok ağladığına ağlamam triplerine girme :) bak artık sende herkes gibisin :))

bi de bana msj yazıyorsun gecenin üçünde :)

o değil de, havuçlu kek yapmayı öğrenmek gerek. yahut marilyn yapsın biz yiyelim.

Marilyn dedi ki...

seyredemedim ıssız adamı. ama babam ve oğlumunda pek bi ağlatmıştı beni ve bir o kadarda gülümsetmişti, ulakta pek bi bekletmişti diğer çocuklarla benide geldi gelecek diye :) seyredimde sonra bakayım bunda ne düşüneceğim :)
yaparım havuçlu kek içine ceviz tarçında koyarım ama senin fındıklı keklerinin yerini lezzetini tutarmı bilemem Brigitte :)