31 Mart 2009 Salı

bir buğdayderili sorusu?

Devasa bitkinlikler..Herkesin yaşadığı derde bürünmekler..olmadık ruh hallerini giyinmekler....Ağırlığı üzerinde taşımaklar..ne kadar ayak silkelesende paçandakinden kurtulamamaklar..paçavralardan kurtulamamaklar...

Açtığın dolaplardan tıka basa dolu ıvır ve zıvırların üzerine boca olmaları..kafanı oradan oraya vurasının gelmesi..basan cinlerin seninle dalga geçmesi..ne yaparsan yap kendi gözünde suçunun hafiflememesi..dilinin günah işlemesi..kalbinin sürekli incinmesi..

Kuş kanadından bir tüy koparıp göğe doğru üfleyesim geliyor…yahut başıma mı diksem...beyaz tüy mü olmalı yada alacalı..dikine durmalı…bu duruşa yaraşır bir de isim bulunmalı bana..


Ne dersiniz dostlar, adım ne olmalı?

2 "yorum yapmam icabetti" diyen.:

Marilyn dedi ki...

anka bir kuşmuydu. Alıp seni masallar ülkesinemi götürürdü :)Gitsen masal olurmuydun . Masal olsan hangi kahraman olurdun.Polyanna olurmuydun. Polyanna olmak isterdim ben . Sen de öyle ol isterdim. Sevdiklerim polyanna olsun isterdim ama olmuyor. Polyanna masallar ülkesinde kalıyor ve bize başka isimler kalıyor. sana isim bulmak mıydı soru bulamadım :) düşünüyorum :)

Audrey dedi ki...

anka bir kuşta gören olmuş mu hiç..bir tüyünü bulmuşlardı sanırım bir diğer adıyla simurgun..yoksa başıma taktığım o tüy mü :)
valla masal kahramanı olarak; külkedisi olmak istemem,küllerle cinlerim karışır..pamuk prenses olamam , 7 tane bücürle uğraşamam..kibritçi kızla hiç işim olmaz,bu zamanda kibrit mi kaldı onca güzel çakmaklar var..olmazsa fred çakmaktaş var..kırmızı başlıklı kız desen kısmen benziyor,kurtlarla her gün uğraşıyoruz :)
peki çizgifilm olabiliyoz mu.misal dağlarda koşup oynayan heidi gibi..gerçi oda büyüyünce hali duman:)))