30 Mart 2009 Pazartesi

uykusuz dün gece...



Açım ve uykusuzum. Kendimi dinliyorum gözleri yarı kapalı. Sting'i dinlemeye hiç halim yok. Uykum kaçsın diye çeşitli yöntemler deniyorum. Çeşitleri de pek bir malumunuz üzere çay, kahve, sigara, volta... Elime bir de tesbih alırsam tam olacak. Gözler de kayık zaten. Neyime gerektiyse seçim seyretmek. "I'm a legal alien" durumundayım dinlemesem de Sting'i. Birileri de işe çocuk getirmiş bu gün. Sanki lunapark burası. Hepsini döndürüp döndürüp dolaba tıkasım var (Bkz. dönmedolap) Hayır, cani ruhlu değilim. "I'm a legal alien"im. İllegal olmamak için elinden geleni yapanım. Ama sabrın da sınırı var. Sınıra kadar gidip gidip dönüyorum. Dönmezsem ıslık çalarım. Uçurtmayı da vururum. Tabutta rövaşata hayli hayli... Beni bahar çarpıyorsa söyleyin. Her zamanki halimse ve hatalıysam uyarın. 2222'ye mesaj atın, düzelirim.

2 "yorum yapmam icabetti" diyen.:

Marilyn dedi ki...

Uykusuzum ama aç değilim : ) Her daim her ortamda ve her halimle ( iyi, kötü, stresli, stressiz mutlu, üzgün ) yiyecek zaman ve bişeyler bulabiliyorum :) Az önce armut yedim, iyisini hangi hayvan yerdiki :) Maç seyreder gibi seyrettim dün geceki seçim sonuçlarını . İl başkanları meydan muharebesi sanki :) Bahar çarpmıyorsa insanı problem Brigitte . Çarpacaksa illa bişey bahar çarpsın : )

Audrey dedi ki...

ya ne uykusuz kalıyorsunuz..son gecede mi seçeceksiniz..kimse kim yaw! çok farketcek sanki..oy vermeye en son gittim..benden sonra kapatmışlar dükkanı..kadın rahatlamış; son müşteri sizsiniz dedi..zoraki bir görev..al birini vur ötekine..

şu dönmedolap fikri harika ya :) iş yerinin ciddiyetini bozuyo canım bu çocuk milleti..ne işleri var ki..çocuk olan hangi yerde ciddiyet kalır ki zaten:)

sınırları zorlama..gitme..

ya çalışılmaz artık bu havalarda..hadi ceketi asalım bir yere sonra bizim yerimize çalışsın..böyle bişey hatırlıyorum ama neydi:)